Skip to main content

Cele mai bune solutii de depozitare in duba de lucru

25 martie 2022

Unul dintre motivele principale pentru instalarea unui sistem de depozitare in camioneta ta, cum ar fi dulapuri de diferite dimensiuni si modele, este acela de a-ti organiza atelierul mobil intr-un mod care sa iti ofere pastrare si acces usor la uneltele de lucru. Solutiile de stocare ofera mai multe avantaje si iti permit sa localizezi rapid lucrurile de care ai nevoie.

Cele mai bune solutii de depozitare combina dulapuri cu rafturi si sertare, cutii, valize, acoperitoare de roata, accesorii autoutilitare si multe altele. Cu un sistem eficient de depozitare, toate uneltele, echipamentele si materialele tale de lucru vor avea un spatiu dedicat pentru stocare. Ca rezultat al acestei imbunatatiri eficienta si functionala, vei creste productivitatea deoarece vei petrece mai putin timp cautand unelte intr-un haos total si dezorganizat. Efectul secundar este ca in acest fel iti imbunatatesti veniturile.

Solutiile de depozitare potrivite impiedica ca uneltele sa se amestece sau sa se prabuseasca in interiorul compartimentului de incarcare in camioneta. Nu numai ca uneltele care se prabusesc in timpul mersului fac un zgomot ingrozitor, dar iti zgarie sau indoaie interiorul furgonetei. Mai rau, echipamentele si materialele scumpe pot fi sparte fara a le mai putea folosi, cauzand pagube uriase.

Pentru a rezolva aceasta problema, recomandam amenajarea dubei cu ajutorul mobilierului profesional Tecnolam cu sertare, cutii, rafturi cu despartitoare si compartimente personalizate care ofera o solutie excelenta pentru atelier mobil. Elimina riscul de deteriorare atat pentru unelte de lucru cat si pentru caroserie. De asemenea, iti ofera optiunea de a-ti maximiza spatiul de depozitare, mai ales daca ai un numar semnificativ de produse mici precum piulite, suruburi, chei, ciocan sau unelte medi si mari pentru scule specifice sectorului tau de lucru.

Pentru instalarea un sistem de stocare eficient ai nevoie de o firma specializata in acest domeniu insa o poti face si de unul singur cu ajutorul materialelor care ti le punem la dispozitie. Insa, in acest articol, iti oferim cateva sfaturi si idei de module pentru depozitare unelte in dube de lucru.

REALIZARE MODULE CU RAFTURI PENTRU CAMIONETA DE LUCRU PROFESIONALA

Tipul de modul de rafturi pe care le instalezi in atelierul tau mobil ar trebui sa fie determinat de componentele si uneltele pe care le folosesti in activitatea ta si pe care doresti sa le depozitezi. De exemplu, daca folosesti unelte mici, acestea trebuie depozitate in valize inchise sau cutii transparente blocate ori cutii detasabile din plastic; daca in schimb folosesti scule scumpe de dimensiune medie, iti recomandam depozitarea lor in sertare culisante securizate. Cea mai buna optiune pentru depozitarea materialelor libere sau cele care sunt voluminoase sunt rafturile partial deschise. Datorita acestor sisteme de depozitare, vei prevenii caderea instrumentelor de lucru din dulapuri sau amestecarea lor in timpul deplasari autoutilitarei.

Odata ce stii ce va contine sistemul tau de depozitare, poti lucra la proiectarea mobilierului tau profesional pentru optimizarea spatiului cu ajutorul tehnicienilor nostri. Vei vedea toata echiparea dorita si aleasa de tine in randare 3D, inainte de a fi instalata in duba.
De unde sa incepi?

1. Masoara dimensiunea din interiorul camionetei, dedicata spatiului pentru dulapuri;
2. Stabileste cum doresti sa fie aranjate instrumentele tale de lucru. Enumera toate sculele si hotareste ce produse folosesti cel mai des si, prin urmare, la care ai nevoie de acces rapid;
3. Daca munca ta presupune utilizarea unei varietati de instrumente sau materiale, aranjeaza-le in ordinea utilizarii; Pozitioneaza cele mai utilizate unelte cat mai aproape de usa. Daca accesezi atelierul de lucru mobil din spate, iti recomandam sa iei in considerare rafturile finale. Rafturile ofera mai multe spatii de depozitare pentru materialele pe care intentionezi sa le utilizezi atat pe o parte a vehiculului comercial cat si pe cealalta.
4. Optional, poti instala sertare lungi sub podea si pe podea pentru a castiga spatiu suplimentar. Acest tip de sertare maximizeaza spatiul pentru uneltele mai mari, pastrandu-le bine organizate.

MATERIALE PENTRU ECHIPARI VAN

In mod obisnuit, sertarele, cutiile si rafturile pentru furgonete se vor potrivi perfect cu materialele de depozitare. Datorita sistemului modular, toate aceste componente se pot amesteca si potrivi excelent. Important este ca mobilierul pe care il utilizezi sa fie potrivit pentru scopul si domeniul tau fiind cea mai buna optiune pentru tine.

Daca doresti sa reduci costurile unei echipari, poti alege modulele de baza mai simple. Greutatea incarcaturi de asemenea este un subiect de discutat insa poti rezolva aceasta problema cu ajutorul echiparilor din aluminiu, este o optiune buna si usoara.

Otelul este o alta alegere populara pentru dulapuri, deoarece este rentabil si robust. Este o optiune pentru meseriasii care transporta echipamente grele.

Dulapurile metalice sunt, de asemenea, solide, bine sudate si durabile. Se monteaza usor si rezista in timp.

Asadar, alege materialele potrivite special pentru atelierul tau si pentru munca pe care o desfasori cu ajutorul dubei. Echipari noastre sunt nenumarate de la cele de BAZA la cele COMFORT pana la LUXURY in functie de complexitate si potrivite pentru toate marcile auto prezente pe piata.

Daca doresti mai multe informatii, te invitam sa discuti cu profesionisti nostri specializati in echipari modulare pentru furgonete. Suntem aici pentru a-ti asculta nevoile speciale si pentru a te ajuta in construirea atelierului tau mobil.