Skip to main content

Conversie autoutilitara: functionala, practica si sigura

28 octombrie 2022

Tot mai multe vehicule comerciale de pe piata sunt proiectate pentru a spori securitatea si caracterul practic. Am fost destul de impresionati de cresterea numarului de accesorii din ultimul deceniu.

Cu toate acestea, producatorii rareori furnizeaza companiilor cele mai bune produse pentru autoutilitare care sa va imbunatateasca cu adevarat la nivel practic sau de securitate.

Daca aveti o afacere si detineti o flota de vehicule comerciale, ar putea merita sa investiti in piese de conversie a camionetelor. Imbunatatirea functionalitati camionetei dumneavoastra va poate ajuta sa va faceti afacerea mai profitabila. De asemenea, sporeste siguranta soferilor dvs.

Sporirea securitatii va ajuta, de asemenea, sa va protejati bunurile. In timp ce camioneta dvs. poate fi acoperita de asigurare, deseori echipamentele si sculele ce se afla in interior nu sunt acoperite si risca sa se piarda sau sa se deterioreze, asta inseamna pierdere. Pana vor sosi despagubirile, veti pierde si lucrari importante deoarece nu se mai pot efectua.

Exista tot felul de piese si accesorii pentru camionete pe care le puteti instala pentru a imbunatati autoutilitarele de lucru. In acest articol, vom arunca o privire la cateva sugestii pentru a va starni interesul.

Tecnolam echipeaza furgonete in intreaga Romanie dar si in afara tarii, iar toate aceste produse sunt disponibile pentru cumparare online cu doar cateva click-uri.

PIESE DE CONVERSIE INTERIOR DUBA

Instalarea pieselor in interiorul camionetei dvs. poate ajuta la imbunatatirea confortului si va permite sa lucrati mai eficient. De exemplu, puteti optimiza spatiul de incarcare al camionetei dvs. cu un sistem de rafturi personalizat sau modular.

Rafturile, dulapurile si sertarele va ofera compartimente dedicate pentru toate uneltele si sculele dvs. Valizele metalice de depozitare sunt, de asemenea, o idee buna pentru cei care transporta piese mici si fragile. Puteti stivui valizele una peste alta si le puteti lega pentru a le mentine in siguranta.

Pentru afacerile cu echipamente voluminoase sau scumpe, recomandam instalarea unei podele duble cu sertare culisante lungi intre ele. Alternativ, daca detineti produse lungi, cum ar fi tevile metalice sau tuburi, atasarea unui suport de portbagaj pe acoperis este o optiune buna.

In plus, puteti instala produse precum acoperitoare de roata pentru a folosi tot spatiul din compartimentul de incarcare, rafturi deschise cu cutii detasabile, dulap tip vestiar, blat de lucru, bare verticale pentru prindere marfa, sistem de iluminat si multe altele.

Sertarele noastre sunt de asemenea o piesa extrem de utila in duba de lucru deoarece sunt securizate la cheie pentru a evita eventuale furturi.

CELE MAI BUNE PRODUSE  DE LUCRU PENTRU EXTERIOR DUBA

Un atelier mobil reprezinta afacerea dumneavoastra. Prin urmare, doriti ca vehiculul dvs. sa reflecte bine identitatea si profesionalismul firmei. Imbunatatirea exteriorului cu piese de conversie excelente poate ajuta la impresionarea si atragerea clientilor.

Puteti atrage priviri prin personalizarea exteriorului dubei cu logo companiei, afisarea unui numar de telefon, fraze sau cuvinte cheie care definesc afacerea dvs.

Un alt punct forte poate fi atasarea unor trepte la usa laterala sau in spate, este o modalitate excelenta de a usura intrarea si iesirea muncitorilor.

Instalati o rampa auto de incarcare/ descarcare. O rampa de incarcare este esentiala pentru a transporta articole grele sau voluminoase in interiorul camionetei. Rampele ajuta la imbunatatirea sigurantei angajatilor dumneavoastra prin reducerea semnificativa a riscului de ranire si siguranta materialelor care sunt transportate acum mai usor.

O alta modalitate de a reduce riscul de furt in interiorul dubei este sa montati incuietori pe usi. Ele servesc, de asemenea, ca un factor de descurajare vizual pentru hotii oportunisti care trec pe acolo, plus un sistem de supraveghere video.

Echipa Tecnolam cauta mereu idei noi si utile pentru a va ajuta sa aveti o camioneta de lucru functionala, practica si sigura. Care sunt cele mai bune piese pentru camionete pe care le-ati montat pe camioneta dvs.?