Skip to main content

Ai nevoie de o configurare atelier mobil Ford Transit Connect?

20 aprilie 2022

Ford Transit Connect este un vehicul practic si rentabil pentru numeroase companii din Romania. Nu este surprinzator ca duba Transit Connect este folosita de obicei ca punct de referinta pentru comerciantii care investesc intr-un atelier mobil.

Dar, pentru toate caracteristicile si beneficiile sale, nu exista atelier interior Ford Transit Connect fara sisteme de organizare si depozitare scule si unelte de lucru. Mobilierul pentru Ford Connect ar face atelierul tau mobil si mai practic. In plus, acest mobilier cu rafturi si sertare pentru furgonete iti fac zilele de lucru mai eficiente, mai organizate, astfel incat afacerea ta sa fie mai productiva si profitabila.

Iar vestea buna este ca furgonetele Ford Transit sunt una dintre cele mai usoare autoutilitare de configurat si transformat in ateliere mobile. Mobilierul metalic pentru furgonete Ford Transit Connect reprezinta, prin urmare, o investitie excelenta.

Casetierele pentru furgonete ajuta la mentinerea spatiului interior al dubei tale de lucru ingrijit si ordonat. Acest lucru te scuteste de pierderi si daune majore care pot avea loc in interiorul camionetei in timpul mersului si impiedica alunecarea echipamentelor si sculelor in timpul deplasarii cu duba. Nu este o noutate faptul ca echipamentele si materialele sparte, ciobite sau indoite din cauza caderii sa provoace costuri semnificative.

Cu ajutorul mobilierului Ford Transit Connect pentru depozitare scule, va face munca si camioneta ta mai functionala. Totul are locul lui si este mai usor de gasit. Iti recomandam sa instalezi dulapuri cu rafturi si sertare personalizate din aluminiu datorita greutatii mai mici pr care o au aceste dulapuri. Dulapurile usoare sunt mai bune pentru a economisi combustibil avand o greutate minima.

DULAPURI PERSONALIZATE FORD TRANSIT

Instalarea de dulapuri Ford Transit Connect personalizate iti ofera mai multe optiuni decat rafturile modulare. Dulapurile personalizate iti ofera mai mult spatiu pentru gandirea si proiectarea unui sistem de depozitare care functioneaza cel mai bine pentru nevoile tale specifice.

Spatiul de stocare si depozitare personalizat poate fi, de asemenea, profitabil pentru afacerea ta, in special pentru firmele de livrare. Autoutilitara Ford Transit Connect are o sarcina utila intre 6-6,8 metri cubi – ceea ce este destul de buna pentru firme care necesita dube mici inspre medi pentru deplasare.

Cu toate acestea, pentru a valorifica cat mai bine spatiul, iti recomandam instalarea de dulapuri cu rafturi sau sertare, acoperitoare de roata, valize si cutii pentru a valorifica cat mai bine spatiul pe care il ai la dispozitie. Acest lucru iti permite sa utilizezi tot spatiul interior al dubei care altfel ar putea fi lasat nefolosit.

Poti profita de toata inaltimea dubei, folosind tot spatiul pana la acoperisul camionetei. Dulapurile din podea pana in tavan sunt o optiune perfecta pentru dube mici sau medi. De asemenea, poti instala un suport de portbagaj sau un suport de scara pentru depozitare instrumente de lucru mari, lungi sau scari pe exterior. In acest fel castigi spatiu extra. Ceea ce este important este ca mobilierul furgonetei sa fie proiectat cu accent pe functionalitate specifica pentru domeniul tau de lucru.

Dulapurile personalizate pentru autoutilitarele Ford Transit pot fi modificate in timp. Poti incepe cu strictul necesar pe care poti construi ulterior sau cand ai buget dedicat pentru echiparea dubei tale pentru a adauga mai multe piese utile. De asemenea, daca te gandesti sa-ti schimbi autoutilitara, poti transfera dulapurile personalizate intr-o alta furgoneta si le poti modifica dupa cum este necesar. In acest fel, dulapurile personalizate Ford Transit Connect au longevitate, indiferent de tipul si modelul de duba pe care il cumperi si cu care vei continua afacerea ta.

IDEI DE AMENAJARE TRANSIT CONNECT VAN

Optimizarea capacitatii de stocare a atelierului tau mobil este adesea un obiectiv principal. Majoritatea afacerilor pot beneficia de organizarea instrumentelor, echipamentelor si accesoriilor de lucru in spatii dedicate lor precum atelierele mobile.

Modulele noastre cu rafturi si sertare cu separatoare, cutii si valize sunt cele mai bune solutii pentru furgonetele Transit Connect. Sunt utile in special pentru meseriasii care transporta o multime de piese mici, cum ar fi suruburi, saibe, unelte de mana mici etc. Mobilierul nostru nu ocupa mult spatiu, avand in vedere numarul de materiale pe care le poti depozita in ele.

Siguranta si confortul sunt foarte importante si pentru camionete mici. Asa cum te-ai astepta la orice furgoneta mica, dulapurile pentru furgonete Ford Transit Connect ar trebui sa fie proiectate avand in vedere siguranta si confortul. De exemplu, adaugarea unui perete despartitor face ca, cabina sa fie mai sigura. De asemenea, ar proteja pasagerii de a fi raniti de marfa grea neasigurata, neasigurata in mobilierul prins, daca ai fi fortat sa apesi frana in caz de urgenta.

Securizarea echipamentelor scumpe in dulapuri si compartimente cu usi incuiate este absolut necesara. Pentru a evita furturile si nu numai, ar fi o decizie inteleapta pentru proprietarii de afaceri care transporta echipamente scumpe sa protejeze bunurile in dulapuri adecvate si securizate.